44# Poletna kosila

French Bull -  najprej sem pomislila, da govorijo o francoskih bikih, recimo tistih iz   Camargue-ja, ko sem logo pogledala dvakrat sem pogruntala, da je to pasma psov.

Vsekakor izdelki s psi nimajo prav veliko veze, pač primarno z otroci, nato z vsem kar imamo doma.  Prvi vits je bilo slinjenje, nad tako množico barv in vzorcev. Studio je v NY, glavni kreativni vodja pa je nekaj časa delala tudi v Italiji. V nekaj besedah povzeto je vse barvito in polno vzorcev.

Prišla sem na svoj račun s pisanimi skodelicami, lepe so. Tile trije vzorci se vlečejo pravzaprav skozi vse izdelke, krožnike, skodelice, pa tudi jedilni pribor, predpasnike in rokavice.

Najdete čudovito pisane skodelice in krožničke za otroke, na nekaterih se bohotijo pisane pošasti, na drugih princeske. Retro rokavička, posoda za musli, krožniki za vsak dan, ter pripor za mešanje solate.

Poskrbeli so tudi za umirjene in sicer belo črna kombinacija

In ne boste verjeli tudi na posteljnino so se že vrgli.

Na njihovi spletni strani najdete vse izdelke, trgovino in njihov blog, ki je vreden obiska. Med drugim so oblikovali tudi ovojni papir in ovojne škatle.

 • Share/Bookmark

Tagi: ,

 1. sličica Pišče

  Da veš, Coprnica si! ;-)
  Le kje najdeš vse te lepe stvari?!?

  Čajne skodelice, iz katerih pijem belo kavo!, so moja šibka točka. Živopisana “francoska buldogica” bi bila ulalala dobrodošla :-)

  Pohvala za blog in lp.

  >>(*-*)<<

 2. sličica pullga

  Uf, coprnica?!? Sem vesela tele pohvale. Kje najdem? surfam in surfam, mi je v veselje…

 3. sličica Pišče

  V mojih očeh gre za izvirne prispevke, zato sem pomislila, da je v ozadju “poklicna deformacija” ;-)

  Vsekakor hvala za širjenje mojega obzorja :-) Hihihi, surfanje je res priljubljen šport :-)

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !