65# Pisani neopren povsod in za vse

Neopren je IN, uporablja se povsod, tudi tam, kjer si ga pred leti še nismo predstavljali (v otroški sobah in kuhinji). Njegove lastnosti pridno služijo vsem namenom od ohranjanja temperature do zaščite in predvsem preprostega vzdrževanja in trpežnosti.

Barve so umirjene ali živahne ali celo kričeče, izdelki so prijetni za oko. Zelo. Pri nas se BUILTOVI  izdelki dobijo, ampak le za računalniške frike, ostalih nisem opazila.

Rokavice za žar ali kuhinjo, ovratnik za steklenico, da se nam vino ne poliva, neoprenasti six pack v različnih barvah, ovitke za steklenice, različne torbice – od nakupovalnih, preko plažnih,  do tistih za nošenje pleničk in ostalih otroških stvari, do otroških torbic za nošenje šolske malice. Built je k sodelovanju povabil tudi French Bull, o katrem sem že pisala.

Nič se ne bi branila kakšne črtaste torbice.

  • Share/Bookmark

Tagi: ,

  1. sličica nevenka

    Za tiste, ki ne vedo iz česa je neopren. To je guma, ki ima vpihane dušikove mehurčke in običajno obe strani prekriti z najlonsko plastjo. Mehak in dobro izolativen material. Pogosto v rabi za potapljaške obleke in obleke za raftanje. Očitno se njegova raba širi na bolj vsakodnevna področja življenja :-)
    Zanimivo.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !