94# Rumeno in belo

Mette Ditmer, Danska. Ima vse kar imajo veliki – če si sposodim star slogan. Vedno bolj spoznavam, da so mali izdelovalci hišnih dodatkov ne samo inovativni, ampak dajejo velik poudarek na družbeno odgovornost. Uporaba materialov, vključitev v delo lokalno skupnost, lokalne delavce, veliko veliko ročnega dela. Mette Ditmer je še ena v vrsti malih oblikovalk, ki je danes velika! O nakupih lahko samo sanjamo…v Slovenijo težko kaj pride.

En pogled v kopalnico, meni so všeč zaobljene linije in občutek, da tole sede v roko. Lično.

Dodatek klasične risanke, tom in jerry (nikoli ne vem kdo je kdo)

Rumeno črno v kopalnici

O drugih barvah ter kuhinjskih dodatkih, preprogah in posteljnini kdaj drugič.

In ko bom jaz velika si bom vzela veliko časa, da bom naštudirala vse trike kako lahko pokažem izdelke na najbolj cort način.  Ko bom velika…

 • Share/Bookmark

Tagi: , ,

 1. sličica nevenka

  O, nedavno sem videla umivalnike turške oblikovalke Cenk Kare, ki bi odlično skadali s to kopalniško keramiko. Tudi ona se navdušuje nad zaobljenimi linijami. Nekaj njenih izdelkov je bilo možno videti v mariborski reviji Naš dom, kultura bivanja.

  Mucek je Tom, he, he…

  Drugače so pa te barvne kombinacije lahko sila elegantne, hkrati pa sila delikatne, ker je hitro vsega preveč. Tako, da celovitost oblikovanja zahteva dobro mero prefinjenosti. Ti izdelki so lepi.

 2. sličica nevenka

  Joj, kako tipkam…bi se skladali….sorry.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !