98# Police in poličke

Pri nas se glede na datum odločamo o najpomembnejši stvari – kje bo kdo kaj hranil preko šolskega leta.  Knjige iz knjižnice morajo biti na vidnem mestu, da bomo z lahkoto preštevali in šteli in da bomo v roku vračali. Torbe, zvezki in izdelki. Moji zapiski, blokci, knjige,…

Na delovnem mestu imamo miljon tavžnt polic, nič zaprtega prostora, samo police. So trpežne in to je za nas pomembno, niso pa najbolj odštekano elegantne.

Če pa bi lahko izbirala med vsemi možnimi policami, potem je tukaj nekaj želja, poudarek je na nekaj.

Quinze and Milan ( no njih smo se najbolj nagledali pri rezancih)


Magis sistem

Police Umbra

Conffeti

Casamania

Quad, design Nauris Kalinauskas

Včasih si res želim, da bi pokukala v še kakšno navadno stanovanje, da bi videla kakšno ultra majhno prijazno opremljeno sobico, ne celo stanovanje, brez da ga napadejo profesionalni notranji oblikovalci, fotografi in  stilisti. Tista naša topla gnezda, ki so vsak dan polnjena z našo energijo, idejami in našo osebno dekoratersko žilico.

Da bi imeli spletno skupnost, na katero bi v treh korakih nalepili fotke svojih pogrinjkov, sezonskih dekoracij jih delili z drugimi? Ali da bi imeli na kupu nabor kuhinj in kopalnic, pa ne tistih iz spedenanih revij, ki so sicer krasne za pogledat, pa jih v naša majhna gnezda definitvno ne spravimo. Ampak take realne fotke lepih in uporbnih stanovanj.

Vi ne?

  • Share/Bookmark

Tagi: ,

  1. sličica Helena

    Ja, bi bilo zanimovo obiskovati takšne domove in odkrivati zanimive ideje. Mogoče pa se le kaj takega rodi in zaživi :)

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !