104# Razkošje…

… vsega. Ko sem danes zjutraj občudovala izdelke na spletni strani Rie Elise Larsen sem se tudi spraševala zakaj je nisem že prej predstavila. Preprosto. Preveč vsega, eno samo razkošje barv, vzorcev in izdelkov. Pa se mislila, da Švedi jesensko zimsko temo preganjajo z lepimi izdelki, vendar me Danci vedno presenetijo in prehitijo Švede po levi in desni hkrati.

Pojdimo nazaj k današnjemu razkošju

kuhinjske krpe

blazine

torbice

Luči - in mnogo izgledov ene same lučke

trakovi

škatlice za spravljenje ene in druge prčkarije

ovojni papir

papirnati izdelki za vsak dan in praznike

prazniki – saj še niso pred vrati in nočem še težiti z njimi ampak fotka mi je res všeč

A zakaj ne pokažem svojega delovnega prostora? Ker je fotkanje v teh dneh težko, ampak danes pride na vrsto in jutri začnemo. Mateja, Kolibri, Mateja, Vixi, … mi boste sledile v prvem planu, pofotkale svoje delovne prostore in fotke objavile na Dom in stil?

 • Share/Bookmark

Tagi: , ,

 1. sličica mateja

  Uh… seveda bom… poslikala moj delovni kotiček in objavila na Dom in stil, ampak kot praviš trenutno ni prava svetloba za slikanje…;))) Moram najprej vse lonce pospravit, ki delajo temo v moji kuhinji;))

 2. sličica mateja

  Jooj kolk so mi všeč tele slikce, vse bi takoj imela, pa nič od tega ne rabim. Ma kaj si morem….

 3. sličica p e p e r m i n t

  am. moj delovni prostor je obična socialistična pisalna miza v študentskem domu. in doma malo manj obična miza novejšega datuma. hočem reči, nimam tazaresnega delovnega prostora, hihi. :) i’m just a student.

 4. sličica matilda

  Prasznikov ni nikoli preveč, sploh če lahko pred njimi uživaš v nabiranjuu vseh teh krasnih malenkosti, pa potem kombiniranje, pa zavijanje…in nakoncu izraz na obrazu obdarovanca!!!

 5. sličica pullga

  @Draga pepermint, mislim, da se ne boš tako hitro izmazala. Saj se lahko igraš in narediš pravi fotoshuting… morda boš pa lahko dala fotko med dekoracije.
  @ Mateja komaj čakam.
  @ Matilda – ja prazniki so super, ko so in se strinjam, da je sam proces izbire navadno skorajda bolj zanimiv kot prejemanje, samo vseeno ne bom že sedaj težila z novoletnimi okraski.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !