106# Delovni prostor… moj

Imam dva delovna prostora, dve mizi pravzaprav. Eno v službi, eno doma.

Najprej fotka moje skorajda idealne domače pisarne, iskreno povedano, ne vem več kje sem našla tole slikco, je morala biti USA stran, moje opravičilo vnaprej.

Doma imamo pravzaprav skorajda točno tako dolgo mizo, torej smo že blizu mojega ideala, ampak vseeno še daleč stran. Manjka bistveno. zavese in fotke… slike, grafike, fotografije.

Imam pa krasne lončke za rože in …

rože

In strmim v grafiko, ki je pri meni na čakanju, da najdem pravi okvir, potem se seli v otroško sobo. Zaljubila sem se vanjo na prvi pogled, potem je trajalo še mesec dni, da sem jo šla iskat.

Je iz Lične hiše, David Ličen. Zakaj mi je tako pri srcu, zaradi podrobnosti, točno tele

Perilo na vrvi, to mene vedno prepriča.

Jasno si lahko moj delovni prostor pogledate TUKAJLE, kot sem obljubila – fotke so gor.

Upam, da se mi kmalu še kdo pridruži. Poleg omenjenih tukaj, recimo še  Hali, Vila špranjca, BojaMoja, Helena…. oh še vsaj dvajset jih je na seznamu.

 • Share/Bookmark

Tagi: ,

 1. sličica nevenka

  Saj je fletkano. Amapk sem ugotovila, da me zretje v zid moti. Tudi sama imam mizo ob steni, ker je prostor enostavno premajhen.
  Rabila bi pravzaprav nov prostor, potem pa bi želela imeti veliko mizo. Rada bi imela svojo knjižnico in nekaj prostora za slike, ki mi predstavljajo resničen užitek. Ahhhh….Mogoče se kdaj preselim na podeželje, ustvarila bi si pravi mali raj.
  Z vsemi detajli ob katerih zaigra srce. Tule, na tvojem blogu, se ves čas po malem navdušujem.

 2. sličica hali

  :-) Imam v načrtu, samo nikoli ni tako pospravljen kot tvoj :-) . Pa malo sem čakala, da bi prišla do res razkošnega delovnega prostora – mize. Ampak glede na hitrost vseh vpletenih v projekt, mislim da do decembra ne bo pripravljen. Bo pa potem zanimivo primerjat, mhmhmh ;-)

 3. sličica Pišče

  Lična grafika :) Zelo všečna :)
  Sem hitro kliknila povezavo do avtorjev in prebrala, kje vse so slikice na voljo. Si ti, ljuba pullga, kupovala v prestolnici al, v Ajdovščini? Jaz živim bolj na periferiji, zato me mika:

  “Od maja pa do konca septembra nas lahko vsako soboto od 9.00 pa do 16.00 najdete v Ljubljani na Cankarjevem obrežju, kjer v sklopu Art Marketa prodajamo grafike in slike.”

  samo ne vem, kakšna je ponudba :0

 4. sličica pullga

  @ Hali – ravno to je bistvo, razmetan delovni prostor je super. Kar pogum.
  @ Pišče – ja res je, jaz sem jo na Art marktu. Me je pa čisto zaslepila ponudba otroških risanih delavnic… Wajdovci majo srečo!
  Ponudba je obilna…

 5. sličica Pišče

  Uuuuuuuuuuuu, hvala za odgovor.

  A prihajata Umetnika na ljubljanski market osebno? Se mi zdi, da ima potem slikica posebno težo, če jo v novi dom pospremi avtor.

  Še eno vprašanje, malo manj na mestu, a brez njega ne gre. Okvirne cene grafik so takšne, kot so napisane na domači strani ob vsaki slikici? Npr.:
  22×25 cm = 1 kg EUR (100 EUR),
  22×22 cm = 0,75 kgEUR;
  4×4 cm pribl. 0,15 kg EUR …

 6. sličica pullga

  Pišče – si našla včeraj stojnico? Mislim, da oba David in Polona redno prihajata v Lj. Cene . . . hm tistile kilograme me begajo. sam po ccm se mi zdi pa kar ustrezajo. Poročaj in pokaži nakup.

 7. sličica Pišče

  Eeeeeeeeeeeeeeej,
  a si bla tam kje blizu :) Si me vid’la :)

  Lična dela so bila ljubezen na prvi pogled in nato sem travmirala cel dolgi teden. Blagoslov je dala tudi moja boljša polovica :) In sem šla :) In našla :) Najprej Polono in slikice, nato je prišel še David. Oba prijetna + + + .
  Slikice? Bila sem vzhičena kot malo dete. Pojma nimam, koliko časa je minilo, preden sem izbrala “živalsko-cvetlični tris” :)

  Za cene me je kar malo sram, da sem spraševala na blogu :( ampak žal mimo tega ne gre. Je pa bil moj “strah” odveč :)

  Ko sem včeraj vsa srečna korakala s sličicami v roki, sem se spomnila nate :) Kratko poročilce bi ti vsekakor napisala :)

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !