111# Pol dneva za sex

Jah no, so mi zadnjič rekli, da je potrebno pisati udarne naslove, če želim privabite bralce. V resnici sem pol dneva porabila za razmišljanje in poskušanje katera tema paše in ne paše mojemu blogu. In katera glava. Nič kaj nisem zadovoljna. Na sploh se zadnje čase, ko pomislim na besedo sex (ne na dejanje samo), vedno spomnim kako je znanka, sicer ena A infektologinja, razlagala kako so se sevi prašičje, ptičje in človeške gripe poseksali, da imamo sedaj sev 3-1-1. Kam sem zašla,… namesto, da bi brala, pakirala in pisala objave.

O pakiranju in cilju, ko pridemo nazaj. O branju tole, poštar me je zadnjič strašno razveselil, ko mi je prinesel, ta-daa

P.Mayle obožujem. Najprej nadaljevanko, sedaj pa knjige…  Spodnji dve knjigi počasi dopolnujeta mojo ubogo zbirko knjig o notranjem oblikovanju. Se bojim, da se bo povečala.  In mislim, da bo tudi blog bogatejši za kakšno zanimivo temo več.

Nagradne uganke – ja seveda – še vedno zbiramo kakšne dobre fotke vhodnih vrat, fotkiče v roke, pa buče nastavit pred vrata in potem samo še škljoooooc. Vse ostalo najdete, ko kliknete semle. Jasno ste vabljeni da pofotkate še kaj drugega, recimo stanovanje ALI dekoracije ALI samo novo kuhinjo in objavite. BTW: vem da vsi čakate na dež in da boste imeli čas, da pospravite. Ker mi je to reklo že N ljudi. Vseeno bomo kadarkoli veseli fotk, da bomo imeli vsi kaj za gledat v dolgih novembrskih nočeh (da ne boste vsi samo mislina na s?x)  :-) .

Nagradna uganka na mojem blogu. Jutri zjutraj začnemo s prvo fotko od treh… nagrada je tokrat za prste oblizat… mislim, da bom dala tako težko, da definitvno nagrada ostane meni.

Avtor nagrade je VIXI (ki jo mimogrede o-b-o-ž-u-j-e-m, no njene izdelke), tole pa le za sline cedit:

Točno to dobi tisti, ki prvi ugane skriti predmet. Prvo fotografijo skritega predmeta objavim jutri, četrtek 23.9 zjutraj. Pravila so jasna in glasna, pomagam čisto nič.

 • Share/Bookmark

Tagi: ,

 1. sličica F E N S I Š M E N S I

  jaz sem enkrat pisala o Victorii Secret, pa sem naslovila Who is Victoria and what is her secret. In res je ja, karkoli bi lahko vsebovalo erotično vsebino pali. To mi je bilo šele potem jasno, sploh, ker sem padla z objavo v agegat :)

  aja in da ne bo pomote, tvoj blog imam že nekaj časa v google readerju ;)

 2. sličica pullga

  Wow, to pa je presenečenje. No jaz sem na tvojega dolge mesece hodila preko bloga “dveh tukalic”; potem pa je zaprla objave za javnost in te nisem več našla… in sem iskala tisto objavo o skodelicah iz IKINE trgovine po vseh živih besedah, da bi prišla spet do linka tvojega bloga.
  Pa še neki opažam zadnje čase, da ko grem pisat objavo na hitro, vedno objaviva midve ena za drugo, v poljubnem vrstnem redu. malce spooky.

 3. sličica nevenka

  :-) predstavljaj si, da bi skodelice reklamirali kot avtomobile. En gol trebušček, na sredi skodelica,
  vrček zavit v nedrček, jedilni pribor na čipkastih spodnjicah, he, he… Je že res, da erotika trži.

  Nova uganka, praviš? No, bomo pogledali…

 4. sličica nevenka

  Strašno srčkani mucki od Vixi. “It wasn’t me” me je prav nasmejal :-)
  Imam, doma dva taka (mucka).

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !