117# Nedeljsko jutro – na obisku po (pre)dolgem času

Res ne morem verjeti, da po dopustu rabim še en dopust… Dejstvo je, da je dela vedno dovolj, če ne tam, potem tu. In delo vedno počaka.

Malce dežja in pri nas smo padli skoraj v decembrski čas, ko se vsak trenutek nekaj izdeluje in peče piškote in se surfa pozno v noč, ko iz enega bloga skačeš na drugega od enega sejma na drugega in si delam plan, kam vse bo nujno potrebno iti.

Danes je nedelja in pojdimo spet na stare tirnice, tokrat na Dansko, Aida. Forografije, belo kombinirano enkrat z rdečim sadjem, drugič z zeleno zelenjavo, to mene vedno popelje v pravljični svet. Nepobošljiva sem. Tukaj me dodatno prepričajo še oblike. Jasno serija Organic, te se ne branim čisto nič (če slučajno kdo od dobrih decembrskih mož tole bere).  Malce nore in otroške poslikave Poul Pava (danski umentik) popestrijo skodelice za jutranji obred zajtrka.  Če me pa kaj dotolče je bila to pita z gozdnimi sadeži… oooops posoda za pito z gozdnimi sadeži.

Lepo nedeljo vsem, sonček sije in motovilec komaj čaka, da ga naberem. Ta teden bo zelo pester. Tudi tukaj na blogu, se vračamo v normalne tirnice, objava na dan, prežene zdravnika stran.
  • Share/Bookmark

Tagi: ,

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !