120# Nedeljsko jutro – rabim topel čaj

Čeprav bi se mi strašno prilegel topel čaj, bom vseeno raje pokazala ekstra pisane krožničke in pa ekstra čarovniški prt. Našla pri Crate&Barrel. Na sploh vas že na prvi strani pozdravi vse kar je možno narediti na temo noč čarovnic.

A še koga zebe? In najpomembnejše vprašanje: Kdaj se spodobi, da začnem pisati o novoletnih izdelkih, voščilnicah, papirjih in darilih? Drugega novembra?

 • Share/Bookmark

Tagi:

 1. sličica mateja

  Tisti, ki pravijo, da se ne spodobi, jim itak ne bo prav, tudi če začneš 2. decembra. Za vse ostale pa lahko začneš pisati TAKOJ;))

 2. sličica nevenka

  He, he… lahko začneš takoj, samo potem zima nekam dolgo traja :-)

 3. sličica JasnaK

  Kdaj je pravi čas? Nikoli in vedno. ;) Najbrž ti v veliko pomoč s tem nisem. :D
  Če sem pa čisto odkrita me kar malo moti, ko so trgovine, pa še kakšne druge ustanove, po 1. novembru že kar praznično okrašene, z vsemi snežaki, zvezdicami, raznimi Božički, jelkami,.. ker ko pride sredina decembra si že vsega naveličan in nima več tistega čara. In potem takoj 1. januarja že postavljajo srčke za Valentinovo, 15.2. pa vse za Dan žena… Ne vem. Meni začne “dišati” po prazničnem vzdušju šele nekje konec novembra, začetek decembra. :)

 4. sličica JasnaK

  P.S. – Mogoče bi pa lahko za takšno jesensko vzdušje, da ne bo že čisto praznično novoletno-božično izbrskala kaj za mrzle dni… ureditev okolice s kakšno lično, posebno ptičjo hiško?

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !