Jesenske počitnice, menda krompirjeve, da nismo čisto padli ven, smo začeli z ustvarjanjem tega in onega. Morda bo še koga premamilo, zato bom natrosila še nekaj linkov na krasne bloge, ki so polni idej za ustvarjalno preživete dneve z deco.

Najprej smo naredili duhce v kozarčkih, svetijo s pomočjo čajnih lučk. Kozarčke smo oblekli v servetke s pomočjo servetne tehnike (mi uporabimo kar brezbarvni lak na vodni osnovi – je ceneje),

dodali oči in usta, rezultat je tu:

Idejo dobili TULE, blog ordinari life magic, ne manjka še drugih krasnih idej, kjer so dodali še žičko in jih obesili na drevesa.

Hiške: ne ne bomo naredili točno  take hiške, ampak neko drugo mesto. Že besno izdelujemo, že od nekdaj sem želela imeti točno določeno mesto, pa nikoli mi ni kapnilo kako bi bilo to najlažje, kombinacija šablon pomaga pri nas, ki smo najprej nespretni, šele z vajo smo malo boljši.

6a0120a51f715c970c0120a631ed0d970c-pi

Odtis noge in postane duhec, nekaj podobnega so delali moji otroci pred leti v vrtcu, strašno zabavno, če je zunaj dežuje, na blogu THE CRAFTY CROW ne manjka niti drugih idej.

6a00d8341cc08553ef0120a6770b47970c-pi

Frugal family fun blog, meni so všeč, ker jih z avečino ne potrebujem biti super tuper sprtna in ker so ihtro izvedljive (ne rabim najprej v šoping).

leafgarland2.jpg

Ne pozabit še Marthe Stewart, kraljica domačega ustvarjanja ima kar veliko za povedati.

Tole bomo pa definitivo naredili še ta teden, predvsem za take, ki se pomirjamo z barvanjem in mešanjem barv, mmm to imam res rada. Spet smo našli pri Frugar, čeprav mi je bila mnogo bolj všeč prezentacija pri whatever. Krasen blog.

modernart1.jpg

Pa tako btw, počitnice so že čez polovico. Škoda.

  • Share/Bookmark

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !