Ali lahko kamniške roza gume zasenčijo ljubljanski Mesarski most?

V preteklih tednih se mi je zdelo, da je vsaka druga objava, objava o Mesarskem mostu. Ne verjamete: Irena, Bimbo, Mama Sandra, vsi mediji, pomembni in manj pomembni so se spraševali koliko ključavnic prenese, kakšne gate ima, kdo in zakaj bo odkupil kipe, in komu se vidi pod krilo, ko hodi po mostu,…

Res je, da kamniške roza gume, hm da ne užalim modrih gum ali belo rumenih palet in ljubkih roza košev,  ne bodo ostale za vekomaj vekov, vseeno pa menim, da bi si zaslužile zasenčenje Mesarskega mostu v medijih. Si zaslužijo, no Štajnovci z mednarodno ekipo si zaslužijo!

Kaj pravite?

 • Share/Bookmark
 1. sličica nevenka

  Ah, začasne ureditve, si lahko privoščijo kanček humornosti, nenavadne barvitosti, stilne neskladnosti, gre za žgečkanje naših čutov, ki včasih malce otopijo; je kot terapija, da se človek ozre po okolju, ki ga nekako neprizadeto gleda vsak dan in zato prezre tudi kaj takega, kar je vredno pozornosti.
  Mesarski most, pa je dobil z novo ureditvijo zločinsko konotacijo o mesarjenju ljudi, ne vem, morda je v očitek vsem mesojedim, kako se počutijo živali. Ne vem.
  Vem, da je zame srhljiv.
  Ob roza gumah mi gre pa na smeh, spominjajo me na otroška igrišča…

 2. sličica Bimbo

  Čisto neopažene te pisane kamniške pnevmatike le niso ostale: http://bit.ly/dqDtFJ. :-)

 3. sličica nevenka

  Pa res, desno zgoraj v kotu je članek.
  Drugače me je pa v oči zbodlo predvsem to, da se bo gotovo kruh podražil.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !